Tivall vegetarian Schnitzel

0.00

Product Code:
-6926928-
Manufacturer:
Tivall

En.

Schnitzels with Cider Sauce

A deliciously satisfying main meal. Serve with new potatoes and fresh vegetables. (serves 2)

2 Tivall Vegetarian Schnitzels
3 tbsp sunflower oil
1 crisp eating apple (Granny Smith), cored and sliced
125g mushrooms, sliced
4 spring onions, chopped
2 tbsp cornflour
200 ml dry cider
1 tbsp freshly chopped parsley
salt and pepper

  1. Shallow fry schnitzels in 2 tbsp oil in a non-stick frying pan over a low heat for 7 minutes, turning occasionally. Add apple slices and continue to fry with schnitzels until golden. Remove schnitzels and apple from pan and keep warm.
  2. Add remaining oil to pan, add mushrooms and onions and fry over a medium heat for 3 minutes.
  3. Blend cornflour with 2 tbsp cider, add remaining cider to pan and bring to boil. Stir in blended cornflour and simmer, strirring for 3 minutes. Add herbs and adjust seasoning.
  4. Serve schnitzels with apple slices and cider sauce.

 

Vegetarian Bolognese


Uses: Tivall 4-pack schnitzel
Preparation time: About 15 minutes
Cooking time: 15 minutes
Serves: 4
 
ingredients
2 avocados 
4 tomatoes 
200 g can red kidney beans 
2 spring onions, chopped
2 tbsp chopped fresh coriander
4 tbsp olive oil
2 tbsp white wine vinegar
Salt and pepper 
400g pack Tivall vegetarian schnitzels 
1 pack tortilla chips 
4 tbsp spicy ketchup
 
Method: 
Peel and cut the avocado and the unskinned tomatoes in cubes. Put into a bowl and mix with the kidney beans, spring onions and coriander. Add oil and vinegar and season with salt and pepper.
Meanwhile, cook the schnitzels as directed on the pack.
Serve the schnitzels topped with a spoonful of spicy ketchup and accompanied by the bean salad and tortilla chips.
 
Nl.

Schnitzel met frisse roerbakgroenten

4 personen
Benodigdheden
2 pakjes Tivall Schnitzel
1 bosui, in reepjes
250 g groene asperges
250 g sperziebonen
1 rode paprika, in repen gesneden
200 g worteltjes, geschrapt en gehalveerd
100 g mini maïskolven
1 rode peper, in ringetjes
150 g kokosmelk, naar smaak
2 eetlepels verse koriander, in reepjes
300 g pandanrijst
Voorbereiden
Was en snij de groenten. Verwijder de zaadlijst uit de rode peper en snij in dunne ringetjes.
Bereiden
Kook de pandanrijst volgens de bereidingswijze.
Verwarm wokolie en roerbak de asperges, sperziebonen, rode paprika, worteltjes, mini maïs en rode peper op hoog vuur gedurende 5-6 minuten. Voeg de kokosroom toe en verwarm nog 1-2 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Bak de schnitzel in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 6-8 minuten, eenmaal keren. Of bak de schnitzel in de koekenpan: verhit boter en/of (olijf)olie en bak de schnitzels op hoge temperatuur gedurende 4-5 minuten. Halverwege keren. 

Serveren

Verdeel de rijst over de borden en serveer de groente erbij en strooi een paar blaadjes koriander erop. Leg de schnitzel ernaast.

 

Schnitzel met Mexicaanse salade

2 personen
Benodigdheden
1 pakje Tivall Schnitzel
1 rijpe avocado, in blokjes gesneden
1 rode paprika, in blokjes gesneden
1 rode ui, in halve ringen gesneden
1 blikje chilibonen, uitgelekt
1 blikje maïskorrels, uitgelekt
6 eetlepels salsadip (pot)
100 g harde geitenkaas, in blokjes
1 zakje tortillachips (naar smaak)

Voorbereiden
Pel de ui en snij in halve ringen. Schil de avocado en verwijder de pit. Was en snij de paprika in blokjes. Chilibonen en maïskorrels laten uitlekken; kaas in kleine blokjes snijden.
Bereiden
Schep de avocado, paprika, rode ui, chilibonen, maïskorrels en geitenkaas door elkaar. Roer salsadip door de salade. Bak de schnitzel in het midden van een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 6-8 minuten, halverwege keren. Of bak de schnitzel in de koekenpan: verhit boter en/of (olijf)olie en bak de schnitzels op hoge temperatuur gedurende 4-5 minuten. Regelmatig keren. 
Serveren
Verdeel de salade over twee borden, steek langs de randen een paar tortillachipjes en leg de schnitzels erop. Serveer met warm brood.

 

About M.S. Distribution

Company profile: The company M.S.Distribution was founded (1990) as a registered partnership in Belgium, for importing and marketing of Kosher food products. The convenient location in the heart of Europe enabled the company to import and distribute products from many world countries to all European destinations. Today we are proud to be one of the leading suppliers of high quality – carefully chosen and approved by the Ministry of Health – Kosher food products for the work market, institution market and home market.
Contact Us: M. S. Distribution will be happy to serve you with the existing wide variety of products. It is additionally possible to market a new product with local Kashrus approval or in partnership with world leading Kashrus authorities. For more information about company activities or products, don’t hesitate to contact our customer service online or by telephone.

Contact Us

0032.3.2813733
0032.486882331
0032.3.2813205
info@msdistribution.be